Skip to content

ARCHITECTURE DESIGN SRL MISIUNEA

Societatea ARCHITECTURE DESIGN SRL își desfășoară activitatea de proiectare în domeniul construcțiilor începând cu anul 1997, de la înființarea sa, acumulând o experiență semnificativă în acest domeniu. Activitatea societății este axată în principal pe proiectarea de specialitate rezistență pentru construcții civile, industriale, agricole și construcții speciale, cu structură metalică, din beton armat sau prefabricat, zidărie, lemn sau structuri mixte.

Asigurăm urmărirea de șantier și/sau asistență tehnică la punerea în operă a lucrărilor proiectate, oferim servicii de consultanță tehnică de specialitate și de management de proiect. De asemenea, împreună cu colaboratorii noștri, asigurăm servicii de proiectare de specialitate arhitectură și expertize tehnice pentru construcții – domeniile A1 și A2.

ARCHITECTURE DESIGN SRL VIZIUNE

Furnizarea către clienți a unor servicii perfect adaptate standardelor de calitate impuse de legislația națională și reglementările naționale și europene specifice domeniului proiectării în construcții reprezintă un principiu de la care nu ne abatem, asigurarea cerințelor de rezistență și stabilitate fiind esențială pentru orice tip de construcție.  

Pentru a putea oferi clienților noștri soluții optime în condiții de calitate și eficiență maximă, obiectivele majore pe care le avem în vedere în desfășurarea activității noastre sunt evoluția profesională continuă, alinierea la tendințele pieței, la noutățile tehnologice și legislative din domeniu.

Am demarat procesul de implementare a modului de lucru BIM (Building Information Modeling) în activitatea noastră și în scurt timp vom avea capacitatea de a oferi proiecte realizate integral în acest mod de lucru inovativ care se bazează pe utilizarea unui model informatic 3D unic alcătuit din obiecte inteligente, din care se pot extrage în orice moment informații complete despre construcția proiectată.

Support Online

Email

office@architecturedesign.ro

Contact email

Apel Telefon

Telefon

+40 722 395 807

Apel Telefon