Skip to content

SERVICII DE CONSULTANȚĂ TEHNICĂ ȘI EXPERTIZE TEHNICE DOMENIILE A1 ȘI A2

SERVICII CONSULTANTA TEHNICA

Cunoaștem dificultățile cu care clienții noștri se confruntă în estimarea inițială a bugetului necesar realizării construcțiilor dorite și mai ales a dificultăților de a se încadra în bugetul estimat, de aceea oferim consultanță încă de la primii pași în luarea deciziilor legate de achiziționarea terenului, alegerea tipului și mărimii construcțiilor pe care doresc să le realizeze, astfel încât să evite depășiri majore ale bugetului estimat și intrarea în blocaje.

În situația în care obiectivul este acela de a modifica sau  extinde construcțiile existente, de a realiza etaje suplimentare, oferim servicii de consultanță încă din fazele incipiente, dat fiind că pot exista multe limitări impuse prin normativele de proiectare și legislația în domeniu, iar în unele situații, starea construcțiilor asupra cărora clienții doresc să intervină nu este adecvată sau intervențiile dorite ar presupune consolidări mult mai costisitoare decât își imaginează clienții. În unele situații aceste aspecte sunt evidente în urma unei simple inspecții vizuale, cel mai adesea însă ele rezultă doar în urma realizării expertizei tehnice.

Obiectivul serviciilor de consultanță poate fi foarte variat, spre exemplu, furnizarea de informații asupra documentelor necesare pentru obținerea autorizației de construire sau obținerea unor avize, exprimarea unei păreri asupra calității execuției unor lucrări de construcții deja executate în baza unei analize vizuale sumare, analize complexe ale stării fizice a unei construcții existente și previziuni asupra posibilității de realizare de extinderi, etaje suplimentare, modificări interioare și exterioare, etc. Sunt doar câteva exemple, domeniul fiind unul vast.

Asigurăm servicii de expertizare tehnică a construcțiilor –domeniile A1 și A2 în colaborare cu experți de prestigiu din domeniu.